[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1560777659697{padding-bottom: 50px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Sollicitatietraining – Waarom zou een bedrijf ù moeten aannemen?” heading_tag=”h3″ alignment=”left” sub_heading_font_size=”desktop:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-subtitle-color” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:5px;”]Voor u een vanzelfsprekende zaak. Maar leg het maar eens uit, zonder in algemeenheden te vervallen. Toch zult u zowel in uw brief als in het gesprek hier een concreet antwoord op moeten geven. Waarbij het dan ook weer lastig is om uw motivatie met concrete voorbeelden te onderbouwen.[/ultimate_heading]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1560778479070{padding-bottom: 50px !important;}”][ultimate_heading heading_tag=”h3″ alignment=”left” sub_heading_font_size=”desktop:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-subtitle-color” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:5px;”]Schellinger CTC is als één van de eersten begonnen met sollicitatietrainingen in Nederland.[/ultimate_heading][vc_column_text]Onze trainingen zijn we altijd blijven ontwikkelen en daarom hebben we al 30 jaar een hoger dan gemiddeld slagingspercentage. Alhoewel we sollicitatietrainingen bieden voor elke branche en elk niveau, hebben we ons gespecialiseerd in beroepen met de zwaarste selecties. Ook mensen die al vaker zijn afgewezen, zijn bij ons aan het juiste adres.

Medici en piloten
Niet in elke branche worden even lastige selecties gehanteerd. Voor ons springen piloten en artsen er echt uit. Zij moeten een zeer strenge selectie ondergaan. Kijk op pilotentraining.nl voor onze trainingen voor vliegers.

Voor medisch specialisten is het verkrijgen van een opleidingsplek de eerste horde die genomen moet worden. Het is niet uitzonderlijk dat er een gesprek gevoerd moet worden met 8 personen tegenover je. Dat kan best intimiderend zijn. In onze trainingen leren we je hoe je daar mee om kunt gaan. Ook bij de vervolgstap naar een baan of een maatschap kunnen we je helpen.

Al vaak afgewezen?
Als je al vaak bent afgewezen voor een sollicitatie is het lastig om met enthousiasme door te gaan. Je zelfvertrouwen loopt een deuk op en omdat je lang niet altijd duidelijke (of eerlijke) feedback krijgt, weet je ook niet waar het aan ligt. Een vervelende situatie. Het is onze ervaring dat we je in een korte training duidelijk kunnen maken waar het mis gaat en hoe het beter kan. Een nuttige investering die bovendien vrijgesteld is van BTW.

Een sollicitatietraining kan op maat worden samengesteld uit:

Sollicitatiebrief en CV
Hoe schrijf ik een effectieve brief en een aantrekkelijk CV?

Voorbereiding sollicitatiegesprek
Valkuilen en vaardigheden worden uitgebreid besproken en vertaald naar uw situatie. U oefent het gesprek met camera en krijgt gerichte persoonlijke feedback.

Voorbereiding op een assessment center en/of psychologisch onderzoek
Wij bespreken criteria en veelgebruikte tests en rollenspelen, in het bijzonder toegespitst op uw situatie.

Particulieren
Particulieren kunnen ook bij ons terecht. Wij kunnen voor iedereen een passende training samenstellen. Voor piloten en medisch specialisten hebben wij speciale programma’s.

De kosten voor een individuele sollicitatietraining (particulier) van een halve dag bedragen € 395,-. Dat is bovendien BTW vrijgesteld.[/vc_column_text][ultimate_heading heading_tag=”h3″ alignment=”left” sub_heading_font_size=”desktop:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-subtitle-color” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:5px;”]Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op![/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1560778504731{padding-bottom: 30px !important;}”][/vc_column][/vc_row]