[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1560777659697{padding-bottom: 50px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Strategische Team Coaching” heading_tag=”h3″ alignment=”left” sub_heading_font_size=”desktop:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-subtitle-color” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:5px;”]Team versterken combineren met visieontwikkeling: Strategische Team Coaching.[/ultimate_heading]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading heading_tag=”h3″ alignment=”left” sub_heading_font_size=”desktop:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-subtitle-color” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:5px;”]Regelmatig aandacht geven loont[/ultimate_heading][vc_column_text]Idealiter besteedt elk team een aantal keer per jaar aandacht aan eigen functioneren en aan het stellen (en evalueren) van doelen. Zijn we nog met de goede zaken bezig? Hoe loopt het tussen de teamleden? Waar hebben we invloed op en wat gaan we er mee doen!

Schellinger CTC fungeert daarbij graag als Committed Outsider, de toegewijde buitenstaander die het team en de leden goed kent, maar die er ver genoeg buiten staat om eerlijk te benoemen wat opvalt. Door teams meerdere jaren te volgen en te begeleiden worden de beste resultaten bereikt.

Wij weten goed wat er speelt in de onderneming, daardoor kunnen we heel snel inspelen op de vragen die er leven. Een lange termijnvisie is ook kostentechnisch interessant. Omdat we de organisatie door-en-door leren kennen kan een telefonisch consult vaak al helpen.

Een sessie duurt afhankelijk van vraag en situatie bijvoorbeeld één of twee dagen en wordt meestal begeleid door twee trainers. Hiermee garanderen we persoonlijke aandacht en zorgen we voor daadwerkelijke verandering.

Waardevolle toevoegingen

Visualizers
Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Een visualizer is een waardevolle toevoeging aan een Strategische Team Coachingssessie. Bijvoorbeeld in het laatste dagdeel komt er dan een tekenaar die verslag legt van alles wat er besproken en besloten wordt. Maar dan in getekende vorm. Het resultaat is een zeer aansprekende visual. Visuals kunnen vervolgens vrij gebruikt worden om intern en extern te delen.

DISC
Een DISC analyse is een persoonlijkheidstest waarin de teamleden getypeerd worden aan de hand van vier gedragsstijlen. De teamleden vullen vooraf een vragenlijst in en krijgen een profiel dat uitgebreid zal worden toegelicht door een ervaren organisatiepsycholoog. In teams wordt altijd gekeken hoe de profielen met elkaar samenhangen. Dit resulteert in meer begrip voor elkaar en handvatten om daar mee om te gaan.

Speciale situaties
Als een team vastloopt, om wat voor reden dan ook, is Strategische Team Coaching een interessante interventie om het team weer vlot te trekken. Vaak maken we daarbij gebruik van DISC gedragsstijlanalyses van elk teamlid.

Ook voor een startend team of bedrijf is het interessant om vrij snel na de start een coaching sessie in te plannen en doelen te stellen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_heading heading_tag=”h3″ alignment=”left” sub_heading_font_size=”desktop:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:30px;” el_class=”accent-subtitle-color” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” sub_heading_margin=”margin-bottom:20px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_margin=”margin-bottom:5px;”]Benieuwd hoe we Strategische Team Coaching voor u kunnen inzetten? Neem gerust contact op. We komen graag een kop koffie drinken.[/ultimate_heading][/vc_column][/vc_row]