Trainers en partners

Sander Schellinger

Sander is eigenaar van Schellinger CTC en al sinds 2002 werkzaam als trainer en adviseur. Naast het verzorgen van trainingen ligt de grootste passie van Sander in het meedenken en mede vormgeven van nieuwe trainings- en organisatieconcepten.

Ida van der Steur

Ida is een ervaren organisatiepsycholoog/trainer gespecialiseerd in leadership development. Ook is ze een gecertificeerd DISC consultant. We werken vaak samen aan trainingstrajecten, waaronder Strategische Team Coaching.

Henk Korevaar

Henk is een zeer ervaren innovator. Hij werkt wereldwijd voor diverse organisaties (o.a. Heineken, Cirque de Soleil, Corponet, Great Whale Conservancy). Samen werken we onder andere aan Sustainable Aviation, een initiatief om met alle partijen in de luchtvaart samen te werken aan een duurzame(re) toekomst voor de luchtvaart. Als meedenkbrigade bieden we teams en organisaties de mogelijkheid om mee te denken over innovatieve vraagstukken.

Ewout Pahud de Mortanges

Ewout is een professioneel fotograaf. Hij heeft onder andere meegewerkt aan de totstandkoming van Schiphol.jpg. Daarnaast legt hij vaak verslag van evenementen in de luchtvaart voor Up in the Sky. Voor veel trainingen geldt dat het veel inspirerend fotomateriaal kan opleveren. Je team in actie tijdens het vormgeven van de strategie bijvoorbeeld. Ewout kan als fly on the wall gedurende een gedeelte van de sessie verslag leggen van alles wat er gebeurt. Bij grotere sessies waar ook buiten aan de slag gegaan kan worden, heeft Ewout ook nog de mogelijkheid om met een drone luchtfoto’s te maken: uniek fotomateriaal voor uw organisatie. En uiteraard te delen op website en in het netwerk.

Getekend Verslag

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Dat geldt zeker ook voor de uitkomsten van bijvoorbeeld een Strategische Team Coaching sessie of een teamontwikkelingstraject. Wij bieden de mogelijkheid om een Getekend Verslag te laten maken van onze sessies. Bijvoorbeeld als afsluiting van een traject levert dit een visual op: een tastbare (en deelbare) borging van onze inzet.